Slut

Sitter på Kastrup och väntar på att mina medresenärer ska äta hamburgare. Själv började min ruccola-diet när jag klev av planet. Finns dock ingen ruccola på flygplatsen så jag väntar med att inhandla tills imorgon. Hur som. Vilken jävla rulle det har varit. Gjort 8000 saker och sovit 8 minuter sen i onsdags. Bra drag på Ibiza. det måste jag säga. Bäst var nog Ushuaia. Eller nej, bäst var havet igår. Det hyrdes en båt som vi seglade runt med i åtta timmar. Mycket ”åtta” nu. Det var bäst. Men det kan jag berätta mer om en annan dag. Och hur min diet går och om hur jag ska bli en löpare. Allt sånt kult. Men nu ska jag låtsas att pommes med dipp ser ointressant ut. Held og lykke med det. Haj

20140727-224920.jpg
Snygg

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Slut

  1. Haha!!! Detta är allt bra underhållning! (Inser jag nu när jag slutat utnyttja din blogg som en bilderbok och faktiskt börjat läsa vad du skriver istället) Puss på dig! /E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>