Boxats

Ja, eller nej. Jag önskade men så är det inte. Känns bara som att jag gått en match mot The Mauler. Inte bakis, bara mörbultad. Som en mosad köttbulle, typ. Men som sagt. Min resa mot löparlivet börjar ikväll. Det är för varmt för att springa på dagarna. Och när den resan väl börjat så är mosade köttbullar-looken faaaar gone. Känns som en jävligt vattentät plan. Ska bara skaffa ett par bra skor först. Men det gör jag helst efter jag betalat räkningarna på fredag. Ja, nej. Jag kanske bara ska skjuta upp löparlivet lite till. Det är ju trots allt semester. Och köttbullar är faktiskt väldigt gott.. Ja, nej. Vem fan vet.

20140728-141028.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>