4ever

Jag är så ur fas just nu. Det blir nog inget bloggande förrän jag är i fas igen. Och det kan ta ett tag. (Tänk om jag sagt det på engelska. Fan va fett. ”Majt täjk ö wajl”) Aja. Nu gjorde jag inte det. Cuz im not in the mooooood. Så att säga.

Hur som. Jag dör inte. Jag överlever. Eller genomlider. Tänk er en forever-PMS-period. Jag är i den. I forever-perioden. Det är en period, men känns som för alltid. Så. Jag ska bara genomlida den och sen är jag tillbaka. Ok? Ok.

Puss

20140824-133115.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>