Malmö

Hääääääj bloggisen. Idag har jag varit i Malmö. Fan vad jag inte gillar malmoe. Det är bara inte nice. Meeen. Jag var där och jobbade i alla fall. Minikurs. Och på fredag ska jag dit igen för att hänga lite med Vallmyra-maffian. Dubbelmoralens mästare. Det är jag. Men det ska nog bli trevligt. Jag är så anti-Danmark just nu och Malmö är liksom Sverige fast nästan danskt. Och då blir jag liksom lite besviken varje gång jag kommer dit. Ja. Helt normalt. Och så.

För övrigt så längtar jag efter att åka till Paris. Är helt Paris-ig. Måste åka dit. Och äta pommes frittisar. Yes. Paris next.

IMG_7193.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>