Avstickare

Helt hooked på Miley. Igen. Men med en bitter kärlek denna gång. Hon är grym. Och viktigaste av allt så är hon barnstjärna. Eller var. Och nu är hon allt annat än ett barn. Och då blir jag liksom lite ledsen. Jag äääääälskar ju barnstjärnor. Jag blir som besatt. Det är sjukt. Jag älskar all sorts talang i lite för ungt format. Och sen växer dom upp och då blir jag vemodig och saknar typ. Det är inga små psykiska avstickare jag ligger inne med men.. Ja, nej. Go Hannah Montana!

Det jag egentligen skulle säga var. Lyssna på den här. Det är värt 3 min av din tid.

IMG_7218.PNG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>