Asså hjärta er liksom

Vänta lite nu. Inser att jag typ har tre läsare var av en okänd som.. Kommenterar min blogg? Äh, kändiz. Not so much, men ändå. Har alltså missat att jag haft tre kommentarer det senaste halvåret som nu ska få svar:

V: älskar deras pod. Fast inte när jag inser att jag inte är smartare än en 14-åring.

E: Du är efterlängtad lusläsare. Vet att du njuter. PUSS och kärlek

Okänd: Le cow-blouse är från HM. Very fancy.

Hejdå fansen

IMG_6352.JPG
Tbt till ett halvår sen…….

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>