Kvalle

Glömt visa mina fina skor jag skaffat mig. Det är fan dom finaste skorna på länge. Höstsäsong ska tilläggas. Viktigt att man skiljer på det. Vilken säsong inköpen tillhör. Annars kan ju någon tokig tok få för sig att det är ett köp för resten av året. Alltså nej. Man köper säsongsvis. Gärna flera antal av tex en jacka. Alltså fler färger, snitt etc. Herregud, hur ska man annars kunna lita på att det är bra kvalle? Ingenting håller formen om det missbrukas dvs används varje dag. Och då måste man ha fler än ett par skor. Tillexempel. Det vet alla fashionistor. Se bara på min kropp. Jag kan ju inte missbruka träningen, då håller jag ju aldrig formen. Eller? Gäller nog bara materiella ting. Synd för mig. Kul för garderoben. Hihi.

PS. Fan vad jag har köpstopp nu. Ds

IMG_7674.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>