Gröna äpplen

I söndags kom MJ hem med en present till mig. En väldoftande sådan. Var lite skeptisk i början. Det doftade så vuxet. Men så var jag yrvaken och astrött också och skulle dofta på den. Not so bra kombo. Men oj vad jag älskar den nu. Igår gillade jag den och idag vill jag bada i den. Och vet ni vad den doftar? Mitt signum i fruktväg. Gröna äpplen. Från en hemlig trädgård på ett tak i Paris. Man ba ja tack. Martin, alltså. Vilken underbaring. Och Hermés. Underbaring nummer 2.

IMG_7695.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>