Släppt ut

Precis. Körde utsläppt idag. Det har jag ju som bekant aldrig. Kanske om jag ska på kalas, men det är på sin höjd. Men idag hade jag det. Och det var fönat. Folk trodde typ jag var en annan människa. Av 10 komplimanger om mitt nya hår (som är klippt i februari) så var det en som sa att jag liknande en av Olsen-twinsen. Man ba. Chilla med livet. Vad vill du ha, liksom? Så skulle han förklara sig och mena på att mitt hår såg ut som deras. Yeah, right. Snygg, ja. Olsen-snygg, nej. Men kul var det. Kör nog dock på toffs imorgon. Kan bli svårt att hålla fötterna på jorden annars.

IMG_7735.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>