Kul!

Livet som ansvarig. VIP-kväll på jobbet. Inte nog med personal = åk hem, drick kaffe och åk tillbaka och jobba till 23. Vet ni hur mycket jag längtar tills att jag inte ska lägga scheman och bry mig om att folk har mycket i skolan eller inte. Herre min skapare. 1,5 månader. Kämpa, Lojsan. Kämpa.

IMG_7771.JPG

Btw, när började Norden med black Friday? Alltså kalla det inte black Friday när det inte är det. Kalla det rea. Usa är en klass för sig. Orka vara wannabe liksom. (Tänk när man använde ordet ”wannabe” som skällsord för att vilja vara en brat. För det var liksom mening med livet. Allas strävan. Alltså åh, 2003, kom tillbaka!)

Puss1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>