Juldagen mini

Idag på mini-juldagen har vi varit i stan och kompletterat till MJs outfit inför nyår. Man kan tro att det är jag som är fåfäng, kräsen, shopaholic och allt sånt där MEN det är det inte. Till Lillen duger bara det bästa. Men så är han ju en prins också. Min prins. Just nu är han i full gång med att fylla sin cigarrlåda med nyinköpta cigarrer. Jag bör helst inte ifrågasätta under denna ritual. Den är nästintill helig. Jag fattar mest ingenting. Det var lill-juldagen det.

IMG_7895.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>