Ville bara dela med mig

Sjukaste grejen hände precis. Eller det hände för 20 minuter sen men det är först nu det verkligen händer. Jag åt 1(!!!) chokladbit. Fattar ni? En! Alltså jag bröt en bit av min favoritchoklad med mintsmak och åt den och kände att ”nej, jag är nog nöjd där”. Som Fredde i Solsidan när han ska ha keso-vecka. Fast ändå inte. Men ni fattar. Jag hade liksom ett ”jag är nöjd där”-moment med mat som huvudämne. Kommer aldrig hända igen. Ville bara dela med mig.

IMG_7956.JPG

Som här typ när jag fixade mig för att åka hem. Alltså SAIK för det var det sista jag gjorde. Körde kvällen före-looken även dagen efter. Smart.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>