Nytt år

Ja. Det är ju det. Nytt år. Och jävlar vilket trevligt nyår det var. Tack Johan och Elin och Per och Netti. Hjärtor.

Nytt år och nya räsulshöns. Började och slutade med träning och pengar. Träna mer. Tjäna mer. Typ.

Sen kollade jag igenom mina bilder härom sistens. Och om jag ska döma av dom så ska jag också bära mer klockade klänningar och kjolar. Jag gör ju det ibland, att jag sparar ner fina bilder jag inspireras av. Och i blandningen av mina inspobilder och Johnny Johanssons uttalande om att hitta sin stil i barndomsstilen så kommer jag helt klart att ha mer klockat. Perfekt på kontoret. Eller? Välkommen 2015!

IMG_7963.PNG

IMG_7965.PNG
Mina två senast sparade piccccccs…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>